Aankondiging van lezingenOp 19 juni in Rijnsaterwoude entree € 10,= in de voorverkoop. Lezing De Erfschat: Uitdagende ontdekkingsreis met Marlene van Steensel 19 Juni 2024 | Het Schoolhuis

Op 6 juni in het Eemhuis in Amersfoort. Deze lezing is voor iedereen vrij toegankelijk. Op reis door De erfschat. Met Marlene van Steensel (bibliotheekeemland.nl)
Aanmelden via de website. 

Vrijdag 19 april: Jaarcongres Trauma bij kinderen (Veenendaal) Jaarcongres Trauma bij kinderen 2024 - GGZ Congressen

Woensdag 3 april: Boekhandel Riemer voor docenten in het voortgezet onderwijs. Voorlichting over het project: De reizende erfschat.

27 maart (avond) in samenwerking met Boekhandel Haasbeek presentatie "Op reis door de erfschat" in het schoolhuis in Rijnsaterswoude. 
Lezing De Erfschat: Uitdagende ontdekkingsreis met Marlene van Steensel op 20 maart 2023 | Het Schoolhuis
Kaarten in de voorverkoop € 10,=  inclusief Koffie/ Thee, bij de kassa € 12,50 Aanmelden via info@schoolhuis.com
Ism met boekhandel Haasbeek, Alphen aan den Rijn met Wilma Egberts (leest voor). 

21 maart (dag) Presentatie "Op reis door de erfschat" bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn. (aanmelden via de site van de bibliotheek) 
Voorleeskoffie | donderdag 21 maart 2024 | Bibliotheek Rijn en Venen (op-shop.nl)

11 maart op uitnodiging van de Number 5 Foundation samen met Sharon Stellaart samen op reis door 50 jaar jeugdzorg..
Sharon Stellaard, promoveerde in maart 2023 op haar onderzoek Boemerangbeleid, neemt u in haar bijdrage mee in de hervormingsgeschiedenis van de jeugdzorg. Vanaf de eerste ideeën daarover in 1974 reconstrueerde zij de inhoud en uitwerking van de Wet op de jeugdhulpverlening (1989), de Wet op de Jeugdzorg (2001) en de Jeugdwet (2015.

De lezingen ( Op reis door de ERFSCHAT en Boemrang beleid) geven inzicht: geen van de actuele problemen in de sector Jeugdzorg staan op zichzelf, ze zijn verweven en kennen een lange geschiedenis.
Alleen voor genodigden.
 

Share our website